keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Haaveilua

Ja kevätinspiraatiota kaikille.
(kuvat eivät meiltä.)

Kevät on selvästi tullut! Sen huomaa siitä kun sisustus-innostus nostaa minussa päätään. Valoisuutta, kevyitä tekstiilejä ja kasvien vehreyttä kaipaa vaikka joka huoneeseen. Koko ajan voisi vähän järjestellä ja siivoilla, vielä kun löytäisi siihen aikaakin yhtä paljon kuin innostusta :) Myös kaikenlaista uudistusta tekisi kovasti mieli toteuttaa ja tehdä, mutta mutta.. Haluaisin olohuoneeseen samaa tapettia ainakin kahdelle seinälle kuin mitä meillä on makuuhuoneessakin (Tapettitalon Lukko-tapetti) ja maalia voisin sivellä eteisen seiniin sekä keittiön yhteen seinään. Ja yksi ylitse ehkä muiden olisi uudet lattiat. Siis oikea lattia vaalean muovimattomme tilalle kiitos.
 
 Tämän kuvan värimaailma on jotain aivan ihanaa! Valkoista, vaaleaa puuta ja kasvien vehreyttä. Tämä kuva inspiroi täysillä :)

 Ihastuin tuohon sängynpäätyyn. Tuollainenhan vois olla aika helppo toteuttaakin, kun hankkii vaan levyn ja päällystää sen tuollaisella pellavaisella kankaalla? 

 Kuvan lattia on täydellisen värinen, sekä nuo verhot on ehkä suloisimmat näkemäni verhot!


 Tälläinen ihana lamppu sopis hyvin meidän olohuoneeseen. Täytyy pistää hankintalistaan, koska tälläisen voi helposti löytää vaikka kirpparilta :) ihana!


****
Tälläistä haaveilua ja suunnittelua täällä tänään!
Mukavaa keskiviikkoa!

1 kommentti:

 1. Heippa!
  Aivan ihana blogi sulla!
  Oon seuraillut sitä tässä jonkun aikaa :)

  Mun blogissa on sulle sellainen sydämen muotoinen tunnustus, jonka saa laittaa eteenpäin ihanille blogeille, joilla ei vielä ole niin suurta lukijamäärää :)

  Aurinkoista viikkoa sinne sinulle!!!

  Noi verhot on kyllä munkin mielestä yhdet kauneimmista, mitä tiedän!

  T:Aino

  VastaaPoista